Χρόνος διαβάσματος: < 1 λεπτά

Ελάτε στην παγκόσμια βιομηχανία κάνναβης για το πιο μεγάλο και φιλόδοξο συνέδριο, το Cannabis Europa, για να παρουσιάσουμε αυτούς που οδηγούν τον κλάδο της κάνναβης σε μια νέα εποχή.

Η ευρωπαϊκή βιομηχανία κάνναβης εισέρχεται αναμφισβήτητα στην πιο σημαντική της φάση, και αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια θα καθορίσει το μέλλον της αγοράς. Με το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την κάνναβη να αυξάνεται εκθετικά και με χώρες-κλειδιά, όπως η Γερμανία, να βρίσκονται στα πρόθυρα της νομιμοποίησης, η Ευρώπη είναι σε θέση να διεκδικήσει τον εαυτό της ως το νέο κέντρο της κάνναβης.

Καθώς εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση μιας πιο ώριμης νόμιμης βιομηχανίας στην Ευρώπη, οι  γνώσεις και οι εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης είναι υψίστης σημασίας για την ανάπτυξη του τομέα της κάνναβης.

Η Cannabis Europa παρέχει γνώσεις αιχμής από ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους, κορυφαίους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες και ορισμένες από τις επιχειρήσεις με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κλάδο.

Πλοηγηθείτε στην ευρωπαϊκή αγορά κάνναβης δημιουργώντας κοινωνική δικτύωση και συνεργαζόμενοι με πρωτοπόρους του κλάδου καθώς και τις ρυθμιστικές αρχές. Γνωρίστε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να μοιραστείτε ιδέες και καινοτομίες και να καθιερώσετε την Ευρώπη ως την κορυφαία περιοχή για την παγκόσμια επέκταση της κάνναβης.

Μέρα Πρώτη

 

Μέρα Δεύτερη