Η Akanda ανακοινώνει την πρώτη αποστολή προς τη Γερμανία κάνναβης υψηλής περιεκτικότητας σε THC που καλλιεργείται σε εσωτερικούς χώρους από την επιχείρησή της στην Πορτογαλία
Η Akanda επιτρέπει τις πωλήσεις φαρμακευτικής κάνναβης για ασθενείς σε όλη τη Γερμανία
Η Akanda είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει τις αγορές νόμιμης χρήσης από ενήλικες στην Ευρώπη μόλις εδραιωθεί

Η διεθνής εταιρεία φαρμακευτικής κάνναβης Akanda Corp.αναμένει να καταλάβει ηγετική θέση στην ταχέως αναπτυσσόμενη γερμανική αγορά φαρμακευτικής κάνναβης, καθώς βλέπει να φτάνει το πρώτο της εξαγωγικό φορτίο από τη δραστηριότητά της με έδρα την Πορτογαλία και ανακοινώνει ότι επιτεύχθηκε η πρώτη πώληση, εδραιώνοντας την εταιρεία στην κερδοφόρα αγορά. Η Akanda σύναψε πρόσφατα συμφωνία για την παράδοση τουλάχιστον 1.000 κιλών υψηλής ποιότητας ανθών φαρμακευτικής κάνναβης στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας Cansativa. Η συμφωνία κατατάσσεται ως μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες προμήθειας στην ευρωπαϊκή βιομηχανία φαρμακευτικής κάνναβης. Η Cansativa είναι επίσης η μόνη εταιρεία στη Γερμανία που επιτρέπεται να διανέμει εγχώρια καλλιεργούμενη κάνναβη.

Πρόσφατα, η Akanda ανακοίνωσε επίσης μια αποκλειστική συμφωνία αδειοδότησης με το εμβληματικό διεθνές brand lifestyle κάνναβης Cookies. Η πολυετής συμφωνία επιτρέπει στην Akanda να επιδιώξει τις τρέχουσες φαρμακευτικές και μελλοντικές ευκαιρίες χρήσης από ενήλικες στην Ευρώπη με αναμφισβήτητα μία από τις πιο γνωστές μάρκες κάνναβης στον κόσμο και την υψηλότερης ποιότητας. Η Akanda σκοπεύει να παράγει αρχικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης υψηλής THC με την επωνυμία Cookies, πιστοποιημένα κατά GMP της ΕΕ, στις εγκαταστάσεις καλλιέργειας και παρασκευής υψηλής ποιότητας σε εσωτερικούς χώρους στη Σίντρα. Η εταιρεία ετοιμάζεται να γίνει κυρίαρχος παίκτης ως ένας από τους ποιοτικότερους καλλιεργητές EU GMP στον κόσμο, στοχεύοντας σε μερίδιο αγοράς 10% στη γερμανική αγορά φαρμακευτικής κάνναβης και στη μελλοντική ρυθμιζόμενη αγορά χρήσης για ενήλικες, όταν αυτή γίνει πραγματικότητα.

Πρόκειται για ένα ορόσημο για την προώθηση της Akanda στη γερμανική αγορά φαρμακευτικής κάνναβης. Η επιτυχής άφιξη του πρώτου φορτίου ανθών κάνναβης για την προμήθεια ασθενών μέσω της πλατφόρμας Cansativa αποτελεί ένδειξη της ζήτησης της αγοράς για φαρμακευτική κάνναβη υψηλής ποιότητας με υψηλή περιεκτικότητα σε THC,. Η επιχείρηση καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης με έδρα την Πορτογαλία, η οποία είναι πιστοποιημένη με GMP της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φιλοξενεί έναν μοναδικό στο είδος του εσωτερικό χώρο καλλιέργειας υψηλής ποιότητας 2 στρεμμάτων στη Σίντρα και έναν υπαίθριο χώρο 180+ στρέμματα στο Aljustrel. Η Akanda είναι αφοσιωμένη στην εκπλήρωση των συμφωνιών προμήθειας και στην παράδοση στην αγορά ανθών φαρμακευτικής κάνναβης υψηλού THC.  Το άνθος φαρμακευτικής κάνναβης υψηλής ποιότητας που διαθέτει έχει ποσοστό 28% THC και η εσωτερική εγκατάσταση της Σίντρα έχει παράξει περίπου 1.200 κιλά μέχρι σήμερα.