Η Clever Leaves, μια παγκοσμίως γνωστή εταιρεία κάνναβης με έδρα τον Καναδά, είναι γνωστή για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εκχυλισμάτων κάνναβης για ιατρική χρήση. Με τα προϊόντα της να διακινούνται παγκοσμίως, η Clever Leaves έχει αποκτήσει σημαντική αναγνώριση στον κλάδο της κάνναβης.

Σε μια σημαντική εξέλιξη για τους ασθενείς στην Ελβετία, η Astrasana Holding AG έχει συνάψει διεθνή συμφωνία προμήθειας με την Clever Leaves, επιτρέποντάς τους την πρόσβαση στα εκχυλίσματα της εταιρείας για θεραπεία. Η Astrasana, σε δελτίο τύπου, ανακοίνωσε ότι το πρώτο φορτίο εκχυλισμάτων φαρμακευτικής κάνναβης από την Κολομβία έχει ήδη φτάσει στην Ελβετία.

Η συμφωνία μεταξύ της Astrasana Holding AG και της Clever Leaves υπερβαίνει την προμήθεια φαρμάκων στην Ελβετία. Καθώς η Astrasana είναι επίσης μια επιτυχημένη φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Τσεχική Δημοκρατία, όπου διατηρεί ένα εξειδικευμένο φαρμακείο που επικεντρώνεται στην πώληση φαρμακευτικής κάνναβης, η συμφωνία περιλαμβάνει την προμήθεια εκχυλισμάτων Clever Leaves και σε ασθενείς στην Τσεχική Δημοκρατία. Αυτή η συνεργασία με την Astrasana επιτρέπει στον Καναδό κατασκευαστή να εισέλθει σε δύο νέες αγορές που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια λόγω της απελευθέρωσης των πολιτικών για την κάνναβη.

Με ευνοϊκές νομικές εξελίξεις, τεχνογνωσία και διεθνείς συνεργασίες, η Astrasana Holding AG επεκτείνει την ηγετική της θέση στη διανομή φαρμακευτικής κάνναβης τόσο στην Ελβετία όσο και στην Τσεχική Δημοκρατία. Ο Yves Antoniazzi, διευθύνων σύμβουλος της Astrasana Holding, εξέφρασε την ικανοποίησή του σχετικά με τη συμφωνία με την Clever Leaves και τις ευκαιρίες που αυτή φέρνει:

“Η συνεργασία διασφαλίζει την αξιόπιστη και σταθερή προμήθεια εκχυλισμάτων φαρμακευτικής κάνναβης στην Astrasana σε ανταγωνιστικές τιμές, παρέχοντας ασφάλεια προγραμματισμού και επιτρέποντας την ομαλή λειτουργία. Η συνεργασία με την Clever Leaves όχι μόνο εγγυάται μια σταθερή προμήθεια για τους πελάτες της Astrasana, αλλά και ενισχύει την υφιστάμενη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, ανοίγοντας το δρόμο για μελλοντικές ευκαιρίες ανάπτυξης”.

Αυτή η συνεργασία μεταξύ της Astrasana Holding AG και της Clever Leaves σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τη βελτίωση της πρόσβασης των ασθενών σε υψηλής ποιότητας εκχυλίσματα φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελβετία και την Τσεχική Δημοκρατία. Με την τεχνογνωσία της Clever Leaves και τις δυνατότητες διανομής της Astrasana, οι ασθενείς σε αυτές τις χώρες μπορούν να επωφεληθούν από το θεραπευτικό δυναμικό των προϊόντων κάνναβης. Επιπλέον, η συνεργασία αυτή αναδεικνύει τη συνεχή επέκταση της παγκόσμιας βιομηχανίας κάνναβης, η οποία καθοδηγείται από προοδευτικές πολιτικές και στρατηγικές συνεργασίες που συμβάλλουν στην πρόοδο των ιατρικών θεραπειών και της περίθαλψης των ασθενών.