Η νεοσύστατη εταιρεία Breezy Brands εγκαινίασε την αγορά “Grüne Brise” στη Γερμανία για να παρέχει στους ασθενείς ευκολότερη πρόσβαση στη συνταγογραφούμενη φαρμακευτική κάνναβη. Η πλατφόρμα, η οποία είναι η πρώτη του είδους της στη χώρα, έχει ως στόχο να καταστήσει τη διαδικασία απόκτησης συνταγής για φαρμακευτική κάνναβη όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το χρήστη.

Μέσω του “Grüne Brise”, οι ασθενείς σε όλη τη Γερμανία θα μπορούν να παραγγέλνουν φαρμακευτική κάνναβη και να την παραδίδουν στο σπίτι τους εντός 72 ωρών. Η πλατφόρμα είναι συνδεδεμένη με διάφορα εξειδικευμένα φαρμακεία, καθένα από τα οποία διαθέτει τον δικό του λογαριασμό.

Ενώ οι ασθενείς είναι ελεύθεροι να επιλέξουν πού θα εξαργυρώσουν τη συνταγή τους και αν θα χρησιμοποιήσουν ή όχι την πλατφόρμα, ο περιορισμένος αριθμός των συνεργαζόμενων φαρμακείων που αναφέρονται επί του παρόντος στον ιστότοπο έχει εγείρει ανησυχίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.

Η αγορά “Grüne Brise” ξεκίνησε στις 7 Δεκεμβρίου 2022 και λειτουργεί από τη θυγατρική του ομίλου Bloomwell, Breezy Brands.