Η PharmaCielo ανακοινώνει την αποστολή αποξηραμένων λουλουδιών κάνναβης στην Τσεχική Δημοκρατία, και σηματοδοτεί την πρώτη αποστολή φαρμακευτικής ποιότητας αποξηραμένων λουλουδιών κάνναβης της εταιρείας στην ΕΕ.

Η PharmaCielo, είναι η καναδική μητρική εταιρεία του κορυφαίου κολομβιανού καλλιεργητή και παραγωγού αποξηραμένων ανθών και εκχυλισμάτων κάνναβης φαρμακευτικής χρήσης, PharmaCielo Colombia Holdings S.A.S. (“Holdings”), ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε την πρώτη αποστολή αποξηραμένων ανθών κάνναβης με κύρια περιεκτικότητα σε THC σε πελάτη στην Τσεχική Δημοκρατία, στην αγορά της ΕΕ. Ο πελάτης είναι ένας καθιερωμένος φαρμακευτικός διανομέας και οργανισμός κλινικών ερευνών στη χώρα που εστιάζει στα κανναβινοειδή. Ο πελάτης εισάγει επί του παρόντος κανναβινοειδή από τις Κάτω Χώρες και τον Καναδά.

Η παγκόσμια ομάδα επιχειρηματικής ανάπτυξης της PharmaCielo συνεχίζει να σημειώνει σημαντική πρόοδο στην αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας και να θέτει τις βάσεις για επιταχυνόμενη ανάπτυξη από το 2023. Η ΕΕ αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους παγκόσμιους εξαγωγείς κανναβινοειδών και η PharmaCielo είναι σε θέση να κερδίσει μερίδιο αγοράς έναντι των σημερινών προμηθευτών, με ένα συνδυασμό ιδιόκτητων κολομβιανών ποικιλιών, προϊόντων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους παραγωγής. Η ομάδα  έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε διάφορες αγορές πρόσφατα, όπως η Γερμανία, το Ισραήλ, η Βραζιλία, το Μεξικό, η Πολωνία και τώρα η Τσεχική Δημοκρατία. Αναμένεται ότι ο συνδυασμός αυτών των πρόσφατων εξελίξεων και των συνεχιζόμενων προσπαθειών πωλήσεων θα καταστήσει τους επόμενους δεκαοκτώ μήνες μια κομβική περίοδο για την εταιρεία.