Το έλαιο CBD Sciva 6%, είναι 100% βιολογικό έλαιο κάνναβης και περιέχει πλήρες φάσμα κανναβινοειδών, 40+ τερπενίων και φλαβονοειδών. Είναι αραιωμένο σε βιολογικό σησαμέλαιο.
Η καλλιέργεια της συγκεριμένης ποικιλίας βιομηχανικής κάνναβης γίνεται με αυστηρές προδιαγραφές και δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικά. Κατά την διάρκεια της καλλιέργειας δεν χρησιμοποιούνται τεχνικές που να στρεσάρουν τα φυτά. Για την εξαγωγή του ελαίου χρησιμοποιούνται τεχνικές ώστε να εξαχθεί το σύνολο των τερπενιών μαζί με το CBD.

Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη λόγω της ποιοτικής παραγωγής των προϊόντων SCIVA, με 100% βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας και εξαγωγής.


Η εταιρεία SCIVA παράγει μόνο συγεκριμένο αριθμό προϊόντων λόγω της υψηλής ποιότητας που θέλει για όλα τα προϊόντα της.

Προτεινόμενη χρήση & δοσολογία: Ενήλικες: 1-3 σταγόνες ημερησίως. Εφαρμόστε 1-3 σταγόνες κάτω από την γλώσσα, περιμένετε 60 δευτερόλεπτα και καταπιείτε. Να καταναλώνεται με νερό, τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το γεύμα. Ανακινήστε πριν τη χρήση. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών, εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.

 

Είναι κατάλληλο για όλες τις δίαιτες όπως για παράδειγμα ωμοφάγους και χορτοφάγους καθώς και για όλες τις θρησκείες μιας και είναι 100% φυτικής προέλευσης.
Κατασκευάζεται από φαρμακευτικό εργοστάσιο πιστοποιημένο με GMP εντός της ΕΕ.

Τηρεί όλους τους κανονισμούς σύμφωνα με τις διατάξεις για Novel Food από την EFSA.

Αποθήκευση: Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, σε θερμοκρασία που να μην ξεπερνά τους 30°C, εντός της εξωτερικής συσκευασίας για προστασία από την ακτινοβολία και την υγρασία.

Προειδοποιήσεις: Δεν είναι φάρμακο. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να μην χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777

Διαβάστε περισσότερα για τα προϊόντα Sciva.